Prihlásiť

30 rokov od rozdelenia

1. 1. ubehlo 30 rokov od rozdelenia Československa a vzniku 2 samostatných republík. Dohodu o rozdelení uzavreli v auguste 1992 v brnenskej vile Tugendhat Václav Klaus a Vladimír Mečiar, predsedovia víťazných strán volieb z júna toho istého roku.

Pre nás to ale neplatí! My vo Sphere držíme stále spolu, ako na Slovensku, tak aj v Česku! A naši partneri s nami.

Terezia Company

Môžete nakúpiť v e-shope v SR aj ČR.

Home & Cook

Môžete nakúpiť na e-shope v SR a na predajniach a e-shope v ČR.

STORM

Môžete nakúpiť v e-shope v SR aj ČR.

Answear

Môžete nakúpiť v e-shope v SR aj ČR.

Hill Vital

Môžete nakúpiť v e-shope v SR aj ČR.

Gym Beam

Môžete nakúpiť v e-shope v SR aj ČR.

Yves Rocher

Môžete nakúpiť na 26 predajniach v SR a na 67 predajniach v ČR.

Electrolux

Môžete nakúpiť v e-shope v SR aj ČR.

Vuch

Môžete nakúpiť na e-shope v SR a na 2 predajniach a e-shope v ČR.

Witsocks

Môžete nakúpiť v e-shope v SR aj ČR.

Ďalšie články z nášho blogu

Jazyková škola VISTA – Ako kvalitní lektori menia váš pokrok v cudzom jazyku 

Výučba cudzích jazykov na kvalitnej jazykovej škole je investícia, ktorá sa mnohonásobne vráti. Je to skvelý spôsob, ako otvoriť dvere do sveta, spoznať nové kultúry a rozšíriť svoje možnosti – či už ide o cestovanie, kariéru alebo osobný rozvoj. Úspech v štúdiu cudzieho jazyka pritom závisí nielen od snahy študenta, ale aj od kvalitného lektora, ktorý dokáže svojich študentov motivovať, nadchnúť ich pre nové výzvy a efektívne ich viesť cestou jazykového vzdelávania.

Spojte príjemné s užitočným a zažite aktívnu dovolenku v Piešťanoch

Pobyt v kúpeľoch nemusí byť len o vyhrievaní sa v bazéne s termálnou vodou či o relaxovaní v bahennom zábale. Hoci aj to má svoje benefity, odpočívať sa dá tiež aktívne. Ideálne bude, ak to spojíte a doprajete celej rodine perfektnú dovolenku v hoteloch Esplanade aleno Thermia Palace na kúpeľnom ostrove v Piešťanoch. Každý si tu príde na svoje!

Príďte sa zabaviť na Otvorenie leta – 1. ročník festivalu CHÂTEAU BELA FEST s 50% zľavou pre SPHERE!

V jedinečnej atmosfére luxusného kaštieľa Château Bela, obklopení krásou a históriou, sa môžete tešiť na večer plný skvelej hudby. Kapela Gladiator, známa svojimi energickými vystúpeniami a hitmi, ktoré milujú generácie fanúšikov, vám prinesie svoje najväčšie hity a novinky. Marián Čekovský, obľúbený spevák, skladateľ a multiinštrumentalista, vás očarí svojou charizmou a jedinečným hudobným štýlom. Gáspár Laci, známy maďarský spevák s výrazným hlasom a pôsobivou prítomnosťou, prinesie do programu špeciálnu dávku emotívnej a vášnivej hudby. Château Bela Fest sa bude konať v sobotu 29. júna 2024 od 18:00 do 23:00 v areáli kaštieľa, v starej jazdiarni Hala Bela.