Vyvážený príjem mastných kyselín je kľúčový pre podporu správnej funkcie buniek. Hladiny mastných kyselín v našej krvi sú ovplyvnené genetikou, stravou aj životným štýlom.
Vyšetrenie je určené pre každého, kto chce zlepšiť svoje zdravie a predchádzať chronickým chorobám. Pomáha odhaliť nerovnováhu mastných kyselín, ktoré môžu ovplyvniť zdravie srdca, mozgu, metabolizmus a výskyt chronického zápalu v organizme. Výsledky tiež preukážu prípadné nedostatky omega-3 kyselín, čo napomôže k zlepšeniu stravovacích návykov a užívaniu výživových doplnkov.
Vyšetrenie z hodnotí 11 kyselín, ktoré reprezentujú 98 % všetkých mastných kyselín v našej krvi: palmitovú (PA), stearovú (SA), olejovú (OA), linolovú (LA), gama-linolénovú (GLA), arachidónovú (AA), dihomo-gama-linolénovú (HGLA), alfa-linolénovú (ALA), dokosapentaénovú (DPA), eikosapentaénovú (EPA) a dokosahexaénovú (DHA), Koeficient omega-3, Pomer omega-6/Omega-3, Priepustnosť bunkovej membrány a Index duševnej odolnosti.